Treg

Elon Musk trondit dhe njëherë tregjet botërore, lë pezull blerjen e Twitter

Elon Musk ka njoftuar se marrëveshja e tij për të blerë Twitter-in, është lënë pezull deri në momentin që ai do të marrë më shumë informacion se sa adresa false ka në platformë.

Aksionet e Twitter-it ranë me 18% pas njoftimit.

Shefi ekzekutiv i Tesla-s, Musk, njoftoi muajin e kaluar se ai synon të blejë Twitter për 44 miliardë dollarë dhe më parë ka postuar në Twitter se një nga prioritetet e tij kryesore do të ishte heqja e "botëve të padëshiruar" nga platforma.

Edhe përpara njoftimit të së premtes, vlera e tregut të kompanisë kishte rënë në 9 miliardë dollarë nën çmimin e ofertës për shkak të shqetësimeve rreth marrëveshjes./CNBC


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë