Treg

Elon Musk dhe pandemia, rritën çmimin e kartave grafike edhe në Shqipëri

Elon Musk ka arritur t’i fusë duart edhe në xhepat e shqiptarëve. Pasi kompania e tij Tesla bleu 1.5 mld të vlerës bitcoin , vlera e  kriptomonedhës në tregjet në fund të javës arriti 53 mijë dollarë. Ndjeshëm është rritur dhe monedha tjetër digjitale, Etherum, me vlerë 1.770 dollarë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!


Më Shumë