Politike

Dokumenti/ Një ditë pas KAS, Alibeaj ndryshon adresën e PD në KQZ si kryetar i komanduar

Një ditë pas vendimit të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve, Enkelejd Alibeaj ka depozituar në KQZ dokumentacionin e kërkuar prej Celibashit ku vihet re jo vetëm angazhimi tij si kryetar i komanduar për mos blerjen e votës referuar kërkesave të nenit 64 të Kodit Zgjedhor për regjistrimin e partive politike por edhe adresa e ndryshuar e partisë.

Alibeaj ka vendosur një adresë të re të PD-së në dokumentacion, duke shmangur adresën në të cilën aktualisht qëndron pjesa tjetër e PD-së e drejtuar nga Sali Berisha.

Adresa e re e PD-së me Enkelejd Alibeajn kryetar të komanduar është rruga Donika Kastrioti nr tre hyrja e parë.


Copyright © Gazeta “Si”


Lajme të lidhura

Më Shumë