Vendosja pas hekurave e Klement Balilit, është përshëndetur nga ambasada amerikane në Tiranë. “Ne përgëzojmë Policinë e Shtetit dhe agjensitë ligjzbatuese partnere për arrestimin e trafikantit ndërkombëtar të drogës, Klement Balili”, thuhet në reagimin e ambasadës së SHBA. Sipas tyre arrestimi i Balilit...