Muzike

Udhëtim që nga Brazili. Eleni më në fund gjen origjinën

13:45 - 28 Korrik

Koncerti që e solli në Tiranë, në Sheshin Skënderbej natën e 25 korrikut mund të mos ishte në kohën më të mirë, ndërsa në Athinë ende numërohen viktima që u përpinë nga flakët  dhe,…

Si u bë Era e Madhe

08:15 - 19 Korrik