Libra

Letërsia e Ballkanit brenda një klubi xhazi

12:05 - 21 Korrik

Suadela Balliu -Daša Drndić nuk kishte shkelur kurrë në Shqipëri, e megjithatë atmosfera  jashtë dhe brenda hotel “Dajti” –ku familja Tedeschi i kalon disa net përpara se të kalojnë sërish një tjetër kufi –vijnë …