Ne rrjet

Bota në një javë përmes fotove

Nga mbyllja e qeverisë në SHBA, e deri tek votëbesimi në Greqi dhe Britani. Kjo javë duket se ka qenë e mbushur me trazira politike, por sërish ka edhe personazhe dhe njerëz të zakonshëm që janë bërë pjesë e mediave botërore me historitë e tyre. Gazeta Si ju fton të bëni një xhiro rreth botës përmes fotove më të bukura të kësaj jave.

 

Më Shumë