Ne rrjet

Bota në një javë përmes fotografive

Nga ngrija e ujëvarës së Niagarës, tek Hëna e përgjakur apo ngrirja e pyjeve në Europë. Fenomenet natyrore, ngjarjet politike si ratifikimi i marrëveshjes së Prespës apo trazirat dhe Venezuelë kanë bërë që java e katërt e 2019-ës të ketë qenë mjaft intensive. Si gjithmonë Gazeta Si ju fton të bëni një shëtitje rreth botës me fotot me të veçanta dhe më emocionuese të kësaj jave.

 

Më Shumë