Vende dhe Udhetime

Vietnami i parë nga lart (fotogaleri)

Vietnami shtrihet në një hapësirë prej më shumë se 1000 miljesh nga Veriu në Jug. I gjatë dhe i hollë, ky vend i Azisë Juglindore i cili ka formën e shkronjës J, ka tre zona të veçanta klimatike për të joshur turistët. Plantacionet e çajit mbulojnë të gjithë sipërfaqen e maleve të provincës veriore afër kufirit me Kinën, plazhet kufizojnë Detin Jugor të Kinës në lindje dhe në jug, Delta Mekong krijon një labirint lumenjsh, kënetash dhe ishujsh. /National Geographic


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë