Vende dhe Udhetime

Video – Një Spa në natyrë të hapur

Kjo pamje spektakolare vjen nga Saturnia në Toskana, Itali. Saturnia më shumë se një vend i bukur, njihet si një legjendë e gjallë.

Ajo është një ndër qendrat më të famshme të spa në Itali, që ka qenë e banuar që nga kohërat e lashta.

Nëse dëshironi të zbukuroni Instagramin tuaj me një foto apo video nga ky vend, atëherë ëhstë mirë të udhëtoni për në vendin fqinj. Përveçse do të shijoni pamjet spektakolare që ofron ky vend. do të njiheni edhe me kulturën dhe mikpritjen e njerëzve të këtij vendi.

 

Më Shumë