Vende dhe Udhetime

Video-Një shëtitje në alpet më të bukura të Europës

Jemi zyrtarisht në sezonin e pranverës dhe është pikërisht koha kur shumë njerëz fillojnë të planifikojnë pushimet. Në Europë nuk ka vetëm qytete që tërheqin vizitorët nga e gjitha bota çdo vit. Pamjet e videos më sipër tregojnë bukurinë përrallore të alpeve europiane.

 

Më Shumë