Vende dhe Udhetime

Vendet më mahnitëse që keni parë ndonjëherë

Ka shumë vende të mahnitshme në Tokë, aq sa disa prej tyre duket sikur ekzistojnë në një planet tjetër.

Për shembull, “Door to Hell” në Turkmenistan që është 69 metra e gjerë, ose një pishinë në SanFrancisko që na kujton më shumë një kopsht sekret jashtëtokësor.

Bright Side ka zbuluar disa thesare nga bota jonë që duken të mahnitshme dhe në të njëjtën kohë sikur  këto imazhe janë shkrepur në një botë tjetër.

Një pishinë në San Francisko
Një ndërtesë e braktisur në Filadelfia
Dera e Ferrit Turkmenistan
Shpella mermeri, Kili
Shkallë mozaiku në Avenue 16 në San Francisko
Xhade Giant’s, Irlandë
Skulptura 30 metra e lartë prej kali pranë lumit Carron në Skoci
Rio Tinto, Spanjë
Një pyll në Poloni
Formacione shkëmbore Manpupuner, Ural Mountains, Rusi
Trotuari gëlqeror në Parkun Kombëtar të Yorkshire Dales, Angli
Shpella Waitomo Glowworm, Zelanda e Re
Liqeni me ngjyra, Kanada
Pellgu Amazon nga maja në mes të Belem dhe Manaus, Amazonas, Brazil
Kolegji  Essex, Angli
Devils Tower, Wyoming
Malet Rainbow Zhangye Danxia Landform në Provincën e Gansut, Kinë

Më Shumë