Vende dhe Udhetime

Ura që mahnit turistët, mbahet nga dy duar gjigande

Nëse vizitoni Vietnamin do të keni mundësinë të shikoni një urë panoramike që shtrihet përreth vargmaleve Annamita. Ura është 1400 metra mbi nivelin e detit dhe përgjatë çdo perimetri ura është e rrethuar me lule.

Një palë duar gjigande mbajnë urën panoramike duke krijuar iluzionin e moshës dhe antikitetit.

Kjo urë ka kushtuar 2 miliardë dollarë dhe bën pjesë në programin për të zhvilluar turizmin në Vietnam.

Për të arritur në ‘Golden Bridge’ vietnameze duhet të marrësh një teleferik të vjetër që ka gjatësi 5777 metra dhe që tërhiqet nga një kavo e vetme duke i çuar pasagjerët në një ekstremitet të lartë vetëm për 17 minuta.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë