Trend

Unaza larg tradicionales

Edhe pse bota ka ndaluar, fejesat dhe martesat vazhdojnë të kryhen pothuajse në të njëjtin ritëm si në një kohë normale. Por, një fejese apo martesë kërkon edhe propozimin ku nuk ka si të mungojë unaza. Të gjitha duan një unazë të veçante po shumë pak arrijnë të largohen nga ato unazat tradicionale me diamant të bardhë. Këtu janë disa unaza ndryshe por të bukura dhe mund ti keni parasysh kurdo që të vijë dita e shumëpritur. /ELLE


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë