Trend

Si të bëni takime më gjithëpërfshirëse në “Zoom”

15:57 - 30 Tetor

Dolly Chugh, një psikologe e cila ka fituar çmime të ndryshme si një eksperte në gjykimet e pavetëdijshme dhe sjelljen joetike të njerëzve, ka folur në TED( Technolog, Entertainment, Design), një grup global konferencash…

Unaza larg tradicionales

16:16 - 28 Tetor

Maskat, trendi i momentit

09:23 - 26 Shtator