Vende dhe Udhetime

Udhëtimi i çmendur me parashutë në luginën e guximit (VIDEO)

Udhëtimet me parashutë janë gjithmonë sfiduese dhe të paparashikueshme. Por dy parashutistë i kanë kaluar caqet duke guxuar që të fluturojnë përmes një luginë të gurtë shumë të thepisur.

Lugina në fjalë e ndodhur në Norvegji, ndryshe është e quajtur si “lugina e guximtarëve”.

Këtë epitet ajo e ka marrë për ata që kanë tentuar të kalojnë me këmbë përmes saj, por tani që këta dy parashutistë e kaluan në ajër, më siguri që epiteti do duhet të modifikohet disi.

Më Shumë