Shendet

Tumori i qafës së mitrës- 130 raste të reja çdo vit, trefishuar shtrimet në spital

Mirela është diagnostikuar me kancerin e qafës së mitrës kur ishte 35 vjeç. Një ekzaminim rutinë i përvitshëm dhe jeta e saj ndryshoi rrënjësisht.
Jo vetëm që s'mund të lindte sërish, por tashmë ishte në rrezik dhe për jetën.
"Ndryshe nga moshataret e mia, kisha njohuri për sëmundjen dhe nuk ngurrova por u lidha menjëherë me mjekët onkologë në qendrën spitalore "Nënë Tereza" në Tiranë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Më Shumë