Vende dhe Udhetime

Thirrja e një balene në oqeanin Paqësor (VIDEO)

Balenat janë gjitari më i madh detar. Kafsha që në disa zona është në rrezik për shkak të gjuetisë pa kriter, por riteve të çuditshme nga popuj të ndryshëm.

Balenat pëlqehen shumë nga aventurierët që shkojnë në pjesë të oqeaneve vetëm për t’i parë. Një grup eksploratorësh ishin akoma dhe me më shumë fat.

Ata arritën të shijojnë tingullin që lëshoi balena kur doli në sipërfaqen e oqeanit.

Më Shumë