Vende dhe Udhetime

Të shkelësh në rrugët më të bukura në botë

Kur nisesh për një destinacion të caktuar, çka e bën edhe më të bukur udhëtimin është edhe rruga të cilën përshkruan.

Rrugët e gjata shpeshherë janë të lodhshme, por kur një rrugë është e bukur dhe ofron peizazhe të veçanta, e bën më të këndshëm udhëtimin tuaj.

Në botë gjenden një numër i pafundëm rrugësh, nga më të ndryshmet, në aspektin e bukurisë, navigimit dhe përvojës.

Më poshtë shihni 35 rrugët më të bukura në botë. Për të shijuar një aventurë të veçantë duhet t’i shkelni patjetër një herë në jetë.

Rruga Rohtang, Indi

Rruga Chapman’s Peak, Afrika e Jugut
Rruga Ruta, Argjentinë
Rruga Big Sur, Kaliforni
Rruga A82 Road, Skoci
Rruga  Hana, Hawaii
Rruga Blue Ridge Parkway, Karolina e Veriut
Rruga Atlantike, Norvegji
Lugina e zjarrit Road, Nevada
Rruga Milford Road, Zelanda e Re
Rruga e Yungas Veriore, Bolivi
Autostrada Overseas Florida, SHBA
Rruga Scenic Byway 163, Arizona
Rruga Mountain Road, Abu Dhabi
Rruga Trollstigen, Norvegji
Zvicër 
Australi
Rruga Col de l’Iseran Francë
Autostrada Karakoram
Rruga Interstate 70, Utah, USA
Rruga Nova Scotia, Kanada
Rruga Furka, Zvicër
Rruga e Bardhë Rim, Parku Kombëtar i Kanionit, Utah
Rruga Tianmen , Kinë
Rruga Stelvio, Itali
Rruga Col de Turini, Francë
Rruga Denali, Alaska
Rruga Sani, Afrika e Jugut
Rruga Sun-Road, Montana
Rruga amerikane 550, Kolorado
Rruga Transfăgărăşan, Rumani
Rruga Belt, Hawaii
Rruga Finger Lakes , Nju Jork
Rruga Iroha-zaka, Japoni
 

Më Shumë