Vende dhe Udhetime

Të papriturat e udhëtimeve në foto

Udhëtimi nuk është vetëm për ekskursione dhe fotografi. Është gjithashtu për të përjetuar emocione të veçanta, për të parë natyrën dhe imagjinatën e njerëzve që punojnë në industrinë e turizmit.

Më poshtë shihni disa foto që përshkruajnë situata të papritura me të cilat mund të hasni gjatë një udhëtimi.

Problemet e një holandezi në Kinë.
Kur nën dhomën e hotelit në të cilën po pushon, ndodhet një strehë bombash dhe një maskë ari.
 Kur përballesh me një Mose (dre brilopatë)
Këto objekte u konfiskuan nga udhëtarët në aeroporte.
“Faleminderit për sugjerimin, Google”.
“ Të mirëpresësh dikë në aeroport në këtë mënyrë”
“Falë këtij autobusi, kisha Wi-Fi të gjithë rrugën në Seattle”.
“Një pasagjer i veçantë në avion”
“Miku im mezi u fut në këtë dyqan në Vietnam”.
Një rrugë për biçikleta në Berlin
“Kam udhëtuar shumë kilometra për të parë kryeveprën që kam parë në internet”.
“E dashura ime dhe unë jemi më në fund me pushime në Paris, një planifikim prej shumë vitesh, Kemi edhe një pamje të Kullës Eiffel “.
“ Nëna ime dhe disa miq që ajo bëri në Londër.”
“Wow, faleminderit për të gjithë hapësirën e këmbëve”.
“Ky hotel shkruan kuotat frymëzuese në bananet e tyre”
“Pamja më epike nga udhëtimi im në New York City”
“Gjatë udhëtimit tim të fundit në Indi”
Njerëzit francezë e duan Londrën!
Një pasagjer në klasin e parë
Pushimi më i mirë ndonjëherë …

Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë