Trend

Të kthehesh edhe një herë në fëmijëri

Fotot e fëmijërisë nuk mund të jenë gjithmonë të bukura, por ato mbeten të veçanta sa herë i shikojmë. Ka shumë njerëz që do donin ti zhduknin nga albumet këto momente të fëmijërisë së tyre të dokumentuara në fotografi, por ka edhe nga ata që ndjejnë nostalgji për këtë periudhë mjaft të bukur dhe të veçantë.

Dhe për shumë të tjerë këto imazhe mund të nxisin dëshirën për t’u kthyer edhe një herë në kohë. Thjeshtë projekto vendin, personat me të cilët je fotografuar kur ke qenë fëmijë dhe veshjet e njëjta. Në galerinë më poshtë kemi sjellë imazhet e personave që kanë zgjedhur tu bëjnë një imitim perfekt të fotove të fëmijërisë së tyre.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë