Lajme

Sot gjysma e Tiranës pa drita, OSHEE: Zonat ku do të ndërhyhet

OSHEE nëpërmjet një njoftimi për mediat ka bërë me dije se sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në pjesën më të madhe të ditës në disa zona në kryeqytet n
Mësohet se shkak për këtë janë investimet në kabina.
Zonat që do të mbeten pa energji elektrike:
Stakim të energjisë elektrike do të ketë në “Rrugën e Durrësit” nga ora 9:00-15:00.
Gjithashtu, stakim të energjisë elektrike do të ketë në rrugën “Gavril Pepo” dhe pjesërisht në zonën e Yzberishtit.
Ndërprerja në rrugën “Eshref Frasheri” dhe “Mehmet Brocaj” do të bëhet nga ora 9:30-15:00.
Stakimi i energjisë do të jetë më i zgjatur në kohë në rrugën “Rexhep Preza”. “Pandi Dardha”,”Njazi Meka”, “Agallia Tako”, “Ram Sadria”, ku do të bëhet nga ora 9:00-16:00.

 

Më Shumë