Vende dhe Udhetime

Si u festuan Krishtlindjet rreth e rrotull botës

Dikush i ka kaluar në plazh, si në Australi, dikush ka marrë pjesë në ceremonitë tradicionale fetare, të tjerë janë mbledhur nëpër sheshe, ndërsa të tjerë kanë vendosur të vishen si Babagjyshë dhe të shpërndajnë dhurata.

Krishtlindjet u festuan në të gjithë botën në mënyra sa të ndryshme aq edhe spektakolare. Gazeta Si ju fton në një xhiro rreth botës për t’u mahnitur nga festimet dhe atmosfera e Krishtlindjeve.

 

Më Shumë