Keshilla

Si të vishemi në zyrë?

Të vishesh bukur të jep një kënaqësi më vet, por të ruash balancën mes seriozitetit të veshjes dhe të bukurës është pak e vështirë.

I ndan një fije e hollë dhe nëse e “teproni' me veshjen formale, pamja juaj mund të duket e “mërzitshme” . Një detaj i vetëm mund të bëjë ndryshimin. Stilistët rekomandojnë për femrat që punojnë në zyrë mos të eksperimentojnë shumë me stilin, por tu japin prioritet modeleve klasike.

Avokatja e njohur dhe bashkëshortja e aktorit George Clonney , Amal Clonney është njohur si një nga femrat më me shumë stil!

Ajo duket kaq spektakolare në çdo dalje të sajën, sa edhe rituali i të shkuarit në punë, është si një ecje mbi tapetin e kuq.

Amal Clooney shkëlqen kudo! Nëse doni të keni një stil të ngjashëm me të sajin, nuk ju duhet guxim, por thjesht disa ide dhe këshilla dhe ja ku vijnë 10 stile veshjesh fantastike për ju që shkoni çdo ditë në zyrë!


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë