Trend

Si të bëni grimin shpejt dhe pa shpenzuar kohë

Nuk keni kohë për të shpenzuar për grimin? Mos u shqetësoni, ka disa këshilla që ua bëjnë më të lehtë. Grim është një pjesë e përditshmërisë dhe thuajse e çdo gruaje.

Sa më shumë teknika të njohësh, aq më të mëdha janë mundësitë për të krijuar një make-up perfekt në çdo kohë, shihni videon më poshtë.

https://www.instagram.com/p/BkvQuYthC_A/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BtwfV7Klva5/
https://www.instagram.com/p/Bt_CfT7lum-/
https://www.instagram.com/p/BsjPOA9FyG7/

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë