Trend

Si do të dukeshin sot disa nga personazhet e Disney

Të gjithë e shohim Disney-n si një botë fantazie dhe gëzimi të përjetshëm, por artisti Tom Ward mendon ndryshe. Ai dëshiron të na tregojë një anë më autentike dhe më moderne të këtij universi magjik. Me aftësitë e tij krijuese, ky artist ka arritur të përziejë thelbin e secilit personazh dhe historinë e tyre me botën në të cilën jetojmë sot dhe rezultati përfundoi të ishte disi i çuditshëm dhe shumë, shumë origjinal.

Burimi: Bright Side. Përktheu: Gazeta “Si”


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë