Financa Personale

Shtyhen për tre muaj pagesat për kreditë

Këshilli i Mbikëqyrjes së Bankës së Shqipërisë ka vendosur që të shtyjë për tre muaj pagesat e kësteve të kredive.

Gazeta “Si” mëson ekskluzivisht se vendimi është marrë pak më parë dhe parashikon kreditë për biznese dhe individë.

Këshilli Mbikqyrës  është duke shqyrtuar detaje dhe  shumë shpejt Banka e Shqipërisë  do të  dal në një komunikim për mediat.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë