Vende dhe Udhetime

Shëngjini i madh, fshati buzë Erzenit me kulla dhe puse të gdhendur

Njihet për shtëpitë-kulla me gurë të gdhendur ndërkohë që afërsia me lumin Erzen shton vlerat e tij turistike.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Më Shumë