Njerez

Rishi Sunak: U rrita pa televizor. Për prindërit prioritet ishte arsimimi   

Rishi Sunak është shprehur se u rrit pa "shumë gjëra" që kur ishte fëmijë, duke përmendur Sky TV si shembull.

Në një intervistë për ITV që do të transmetohet të mërkurën, kryeministri tha se prindërit e tij kanë bërë shumë sakrifica pasi arsimimi ishte prioriteti i tyre.

I shtyrë për të dhënë një shembull të diçkaje pa të cilën ai u rrit, Sunak tha: “Do të doja të gjitha llojet e gjërave që do të kisha dashur si fëmijë dhe që nuk mund t'i kisha. Sky TV psh, ishte diçka që ne nuk e kishim kurrë”

Sunak, i cili u arsimua në shkollën private të Ëinchester College në Hampshire, tha: “Ajo që është më e rëndësishme janë vlerat e mia dhe mënyra se si jam rritur. Dhe unë u rrita në një familje ku puna e palodhur ishte vërtet e rëndësishme … shërbimi për komunitetin tuaj ishte i rëndësishëm. Dhe prindërit e mi punuan shumë për atë që kishin dhe donin që fëmijët e tyre të kishin një jetë më të mirë.”


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë