Politike

Raporti për Shqipërinë/ OSBE mbështet reformat dhe nxit luftën ndaj korrupsionit

Ambasadori i OSBE në Tiranë Vincenzo Del Monaco paraqiti online raportin vjetor për Shqipërinë në Këshillin e Përhershëm në Vjenë Raporti nuk është bërë publik, por misioni i SHBA në OSBE përcolli në Twitter një përgjigje për raportin e mbajtur.

“Përkundër një klime të tensionuar politike të brendshme dhe situatave emergjente kombëtare, @OSCE në Shqipëri vazhdoi të mbështesë reformat në vijim të drejtësisë dhe atë zgjedhore si dhe ndihmoi në nxitjen e përpjekjeve të Shqipërisë për të luftuar korrupsionin, krimin e organizuar dhe trafikimin e qenieve njerëzore”, thuhet në mesazh.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë