Lajme

Raporti i KPK , gjyqtarja kushtetuese Xhoxhaj sqaron pronësinë për apartamentin 100 m2

Anëtarja e Gjykatës Kushtetuese, Altina Xhoxhaj ka reaguar një ditë pas seancës dëgjimore në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit në lidhje me raportin për pasurinë e saj,

Avokatja e gjyqtares Xhoxhaj deklaroi se apartamenti 100 m2, për të cilin KPK thotë se nuk justifikohet është pronë e shlyer plotësisht nga bashkëjetuesi i klientes së saj, i cili është subjekt i ligjit për deklarimin e pasurive. Më tej ajo shtoi se gjyqtarja ka përfituar bashkëpronësinë e dhuruar nga bashkëjetuesi i saj, kur kjo pronë është regjistruar ne vitin 2011. Avokatja sqaroi se Altina Xhoxhaj me të ardhuarat e 24 viteve punë ka blerë vetëm gjysmën e një apartamenti prej 59 m2 në Ishëm të Durrësit dhe gjysmën e një trualli prej 220 m2 rreth këtij apartamenti.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë