Lajme

Publikohen kandidatët për Këshillin Mbikëqyrës të Vettingut

Komisioni Parlamentar i Ligjeve i ka dërguar Kuvendit një listë prej 9 kandidatësh për pesë anëtarët që do zgjidhen për Këshillin Mbikëqyrës për Zbatimin e Reformës në Drejtësi.

Lista do të paraqitet në seancën e nesërme plenare, ku do të votohen vetëm 5 prej tyre. Lista prej nëntë kandidatëve përbëhet nga figura që vijnë nga fusha e avokatisë si dhe nga bota akademike.

Kandidatët janë:

Artan Spahiu

Lindita Rusmajli

Sajmir Vishaj

Suzana Pasha

Ilir Kadiu

Irna Milo

Andi Muratraj

Sajmir Shehri

 

Më Shumë