Lajme

Publikohen emrat e drejtuesve të policisë që do t’i nënshtrohen vetingut

Publikohet lista e dytë e drejtuesve të Policisë së Shtetit që do i nënshtrohet procesit të vettingut. Pas 45 zyrtarëve të parë, është bërë publike edhe lista me 47 emrat e radhës që do të rivlerësohen. Emrat janë publikuar në Komisionin e Jashtëm të Vlerësimit.
Drejtues të parë, drejtues dhe kryekomisarë do të dalin përpara trupës që po realizon vettingun.

Lista e dytë e drejtuesve të Policisë së Shtetit

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë