Trend

Pse nuk duhet të zgjidhni këpucët plastike

Prej kohësh këpucët plastike janë ndër gjërat që të famshmet kanë përdorur më shpesh në daljet e tyre, qoftë në evenimente qoftë edhe në dalje të zakonshme.

Por ndonëse këto janë trendi që të famshmet kanë përqafuar prej kohësh, duhet të dimë gjithashtu se këto këpucë mjaft janë të parehatshme sidomos gjatë verës.

Kur kaloni disa orë me to dhe këmbët djersinin, ato duken të pakëndshme. Fotot më poshtë e vërtetojnë mjaft qartë këtë.

 

Më Shumë