Trend

Pse janë kaq të magjishme këto imazhe?

Aparati fotografik shpesh herë ka kapur imazhe të cilat rrallë kemi kaluar pa i parë dy herë. Njerëz të ndryshëm anë e mbanë botës na kanë befasuar me imagjinatën e tyre, ku disa prej tyre i kemi parë shkrirë një imazh të vetëm.

Nëse ndonjëherë ndjeni mungesë frymëzimi, gjithçka që duhet të bëni është të hidhni një sy rreth jush dhe të përpiqeni të shihni gjëra të zakonshme nga një kënd shumë ndryshe.

Hidhni një sy galerisë më poshtë për të zgjuar imagjinatën tuaj dhe për të kuptuar se sa shumë gjëra të larmishme ka në botë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë