Politike

Presidenti i PPE, Daul: Dënojmë dhunën, palët të ulen për dialog

Pas protestave të opozitës në Shqipëri që përshkallëzuan në akte dhune ka reaguar edhe presidenti i PPE, Joseph Daul.
Në një postim në “Twitter”, Daul shkruan se dënojnë ashpër përdorimin e dhunës gjatë demonstratave të fundit në Shqipëri.
Ndërkohë u bë apel thirrje palëve politike të ulen në një dialog të ndershëm politik dhe të ndalojnë çdo dhunë.
“Dënojnë fuqishëm përdorimin e dhunës gjatë demonstratave të fundit në Shqipëri. Të gjitha palët e përfshira duhet të kthehen në një dialog të ndershëm politik, të adresojnë shqetësimet dhe shkaqet rrënjësore, të rrisin retorikën dhe të ndalojnë çdo dhunë”, shkruan ai.

Më Shumë