Lajme

Policët e rinj, publikohen rezultatet e fazës së parë

Vijon procesi i testimit me shkrim për 500 vende për Patrullë të Përgjithshme, ku në total kanë marrë pjesë 2120 kandidatë. Në orën 16.00 ka filluar faza e dytë e testimit me shkrim për aplikantët nga qarqet Gjirokastër, Vlorë, Elbasan, Korçë, Lezhë, Shkodër, Kukës dhe Dibër.
Ndërkohë janë afishuar në Pallatin e Kongreseve listat me rezultatet e fazës së parë të testimit të aplikantëve nga qarqet Tiranë, Berat, Durrës dhe Fier.
Testi përbëhej nga 100 pyetje (100 pikë) dhe për t’u shpallur fitues duhen grumbulluar minimalisht 70 përgjigje të sakta.
Ja rezultatet e fazës së parë:


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë