Politike

Periudhë zgjedhjesh brenda PS, Rama mbledh online të martën Asamblenë Kombëtare  

Kryeministri Edi Rama mbledh online të martën Asamblenë Kombëtare të PS-së mbi ecurinë e procesit të zgjedhjeve të përgjithshme në parti.

Gjatë Asamblesë pritet të kalojë projektvendimi  “Për thirrjen e Kongresit Zgjedhor të Partisë Socialiste” si dhe përzgjedhja e kandidaturave për anëtarë të Asamblesë Kombëtare të PS Gjatë mbledhjes do të miratohet edhe projekt vendimi për  propozimin dhe përzgjedhjen e kandidaturave për anëtarë të Komisionit të Garancive Statutore e Etikës të PS


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë