Vende dhe Udhetime

Perëndim në Qerret …(fotogaleri)

Kush nuk do të donte që të ishte buzë detit tani. Me ngritjen e temperaturave, por edhe me izolimin e gjatë, një shëtitje buzë detit do të ishte zgjidhja  ideale. Shumëkush që nuk mundet, në këtë ditë pushimi, të paktën të shijojë përmes fotosh perëndimin në një nga zonat më të bukura, Qerret. Gazeta “Si” ju sjell jetën “tjetër”, atë buzë detit… 


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë