Vende dhe Udhetime

Pemët më të bukura të Krishtlindjeve në mbarë botën

Është bërë një traditë që mbas mbrëmjes të 6 dhjetorit, ngrenë pemën në shtëpi ose në sheshe si simbol i festës së Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Pema e Krishtlindjeve na ofron sa më pranë me atmosferën e festave që pas vendosjes së saj në ambientet ku në jetojmë.

Por për të parë se si janë dekoruar pemët e Krishtlindjeve në qytetet më të mëdha hidhni një sy galerisë më poshtë.


Meksikë
New York

 Londër

Paris, Francë

Gubbio, Itali

Vilnius, Lituani
Taipei, Taiwan
Pierre, South Dakota

Tallinn, Estoni

Berlin, Gjermani

Idaho, USA

Melbourne, Australia
 

Më Shumë