Lajme

Një moment reflektimi

Për banorët e kryeqytetit, një vend çlodhës në fundjavë është edhe Liqeni Artificial.
Në këtë foto të shkrepur nga fotografi i gazetës “Si”, shihet një grua që po mban një karrocë fëmijësh me pamje nga liqeni.
Moti pa shi në këtë të shtunë nëntori i ka lejuar kësaj gruaje një moment çlodhjeje dhe reflektimi ndryshe.

Liqeni Artificial, foto Arben Çeli, Gazeta Si, 23 nëntor 2019

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë