Jete & Stil

Një hotel lëvizës në majë të alpeve

Ky hotel që do të shikoni në foto më poshtë, është krijuar në Finlnadë.

 Kjo kabinë e vogël  e cila  është krijuar për dy persona, është vetëm 2.4m e gjerë, rreth 4.5m e gjatë dhe 1.9m e gjatë.

Brenda, hoteli është i pajisur me të gjitha gjërat e nevojshme, duke përfshirë një shtrat komod, një tavolinë të vogël, ngrohës me gaz dhe një tualet shtesë.

Hoteli i vogël ka edhe një çati të pastër, në mënyrë që mysafirët të mund t’i shohin Dritat Veriore teksa qëndrojnë shtrirë.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë