Lajme

Një dhëndër turk nga kantieri i ndërtimit në Laç, Rama merr pjesë në ceremoni (Video)

Kryeministri Edi Rama ndodhej sot në Mamurras për të inspektuar nga afër punimet e ngritjes së një shkolle krejt të re, si pasojë e dëmtimit nga tërmeti. Por jo vetëm. Ai mori pjesë në ceremoninë e fejesës mes Eldës, vajzës nga Mamurrasi dhe Burakut, djalit nga Stambolli, për të cilët në media u shpërnda një detaj interesant se ata janë dashuruar në kantierin e ndërtimit në zonën e Laçit, që po financohet nga qeveria turke.

Vizita e tij ishte e shkurtër, shoqëruar edhe me ndonjë batutë, që nga sugjerimi që i bënte vajzës të sapofejuar se ajo duhet të shpërndante llokumet së pari tek vjehrra ”se është shenjë e mire”, e deri tek këshilla që i dha çiftit të sapofejuar se ata “kurrë nuk duhet të harrojnë prindërit”...


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë