Trend

Një album unik me imazhet e njerëzve në Indi

Një fotografe polake, Magdalena Bagriano ka udhëtuar në Indi për të fotografuar dhe për treguar se sa të jashtëzakonshëm janë njerëzit atje.

Ajo gjatë kohës sa ka qëndruar atje ka fotografuar njerëz të ndryshme vendas. Përmes këtyre shkrepjeve mund ta shihni bukurinë dhe sinqeritetin e këtyre e këtyre njerëzve.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë