Rend dhe Ligj

Nikël, Krastë e Barkanesh/ Policia aksione blic për drogë: Gjen me dron 41 parcela për kanabis

Policia e Krujës, strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Durrës dhe FNSH Tiranë kanë nisur një aksion masiv për kontrollin e të gjithë territorit për të parandaluar, evidentuar dhe goditur kultivimin e bimëve narkotike.

Si rezultat i kontrolleve me dronë, në Krastë, Picrragë, Nikël e Barkanesh u evidentuan dhe u shkatërruan 59 lera të ndërtuara me plastmasë, të cilat shërbenin për të grumbulluar ujë, me qëllim kultivimin e bimëve narkotike.

Gjithashtu, po nga monitorimi me dronë dhe kontrolli me këmbë i territorit u evidentuan dhe 41 vende që ishin hapur rishtas në zona të pyllëzuara dhe malore të Krujës, me qëllim kultivimin e bimëve narkotike.

Më Shumë