Vende dhe Udhetime

Nga vullkanet e zjarrtë te plazhet me rërë të zezë, spektakli me emrin Islandë

Këto imazhe janë nga një libër i ri Amber Books “Visual Explorer Guide” të quajtur Islanda
Është shkruar nga Chris McNab, sipas të cilit ka pak gjasa që një vizitor tës mrekullohet nga bukuria e këtij vendi.

Imazhet që do të shihni më poshtë tregojnë peizazhe mjaft frymëzuese të Islandës, nga formacionet misterioze shkëmbore, plazhe me rërë të zezë, pishina natyrore gjeotermale, vullkane të fuqishme dhe deri tek ujëvarat madhështore.

Më Shumë