Vende dhe Udhetime

Nën “lëkurën” e monumenteve më të famshme të Amerikës

Ju ndoshta jeni shumë të njohur me monumentet më të famshme të Amerikës. Por këtu ju mund të rizbuloni ato, sepse këto ilustrime interesante tregojnë çfarë përmbajnë monumentet nga brenda. Ilustruesit studiuan me kujdes imazhet dhe planet në mënyrë që të krijonin një pamje të saktë të brendësisë së secilës pikë referimi. Shkoni poshtë për të parë disa prej ndërtesave më të famshme të Amerikës, nga përbrenda.

 

Më Shumë