Vende dhe Udhetime

Në dashuri me Indinë

Steve McCurry është i njohur për fotografitë e tij estetikisht të bukura dhe të paharrueshme që ai shkrep në vende të ndryshme të botës. Fotografi amerikan ka udhëtuar që nga fundi i viteve 1970 dhe shkoi në Indi për herë të parë kur ishte 27 vjeç: "Bleva një biletë ku thjesht do të qëndroja atje për disa kohë". Ishte fillimi i një marrëdhënie të gjatë dhe të dashur me vendin. India më magjeps shumë, dhe kjo është arsyeja pse unë kam fotografuar çdo cep të këtij vendi”.

Shihni disa nga imazhet më të veçanta që Steve ka fotografuar në rrugët dhe ambientet të ndryshme të këtij vendi.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë