Jete & Stil

Ndryshimi i orarit kur zgjoheni mund të rrisë rrezikun e depresionit

Sipas një studimi nga ekspertët e “Michigan Medicine”, qendra mjekësore e Universitetit të Miciganit, ndryshimi i orarit të gjumit gjatë fundjavës mund të ndikojë në gjendjen shpirtërore dhe të rrisë rrezikun e depresionit.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!


Më Shumë