Politike

Meta në një linjë me Berishën: Opozita po lufton që Kuvendi të zhbllokohet   

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, rreshtohet me Sali Berishën kur bëhet fjalë për Kuvendin

Meta, në një konferencë për gazetarët, u shpreh se qeveria e ka kapur Parlamentin dhe e ka shndërruar në noter të saj.

“Nuk është opozita që e ka bllokuar Parlamentin, është qeveria ka kapur Parlamentin, e ka shndërruar në noter të saj që ka asgjësuar parlamentarizmin.

Ajo që opozita po lufton është që Parlamenti të zhbllokohet të përmbushë funksionet e tij kushtetuese, kontrolluese ndaj qeverisë”, tha Meta.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë